top of page

Postroje Hurtta

Ahoj všem! Za 3 měsíce máme Vánoce, a já se rozhodla Vám udělit tip na dárek, na narozeniny, Vánoce, svátek atp. pro Vašeho mazlíčka! A víte co je na něm to nejlepší? Že je pro jakkoliv velkého, starého, fyzicky zdatného psa. Tak se pojďte podívat :)


A co, že teda ta Hurtta je?

Hurtta je finská značka potřeb pro psy. Na jejich stránkách najdete postroje, obojky, vodítka... je toho fakt hodně! :D Máte tam velmi širokou nabídku, prakticky pro vše. Plavací vesty v létě, pláštěnky na podzim, a oblečky na zimu :) Nejenže nabízí hodně produktů, ale kladou velký důraz na kvalitu produktů, což je důležité pro komfort Vašich mazlíčků :)


A o čem přesněji bude dnešní článek? Podíváme se konkrétně na dva různé postroje- Hurtta Y Padded a Hurtta Active.


Základní rozdíly mezi nimi, jsou vidět na první pohled, Y Padded se skládá z popruhů. Postroj Active má nastavitelná obvod kolem krku i hrudníku. Na obou postrojích se nacházejí reflexní prvky, což je velikou výhodou pro blížící se podzim. Oba postroje jsou velice odolné, přímo Active je vhodný na plavání! Y Padded má prostor pro telefonní číslo, takže když se Vám náhodou mazlíček zaběhne, bude označený :)

Oba dva postroje se příjemně nosí a nikde nepřekáží, což je velikou výhodou při delších procházkách. Buddy dokonce postroj Active nosí na tah, protože tahá malou silou a delší nepotřebuje :) A kdyby Váš mazlíček náhodou potřeboval- Hurtta je má v nabídce také! :)


Odkaz na postroje: https://www.hurtta.com/global_cz/produkty/harnesses


Doufám, že Vám náš článek pomohl a vidíme se příště!



Postroj Active

Postroj Y Padded

32 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page